• facebook

Bar & Club

„Spatiul amplificat, un hub al muzicii alternative si de club, facut de tinerii care in 1997 au avut o viziune, sa aduca muzica electronica in Timisoara. Nu numai ca au adus-o acolo, dar au creat o miscare ce a dat tonul in Romania. Dupa 10 ani, festivaluri mari inca recicleaza numele prezente la TMBase. Echpa de atunci organizeaza si Amplificat, spatiul cool si fresh din centrul Timisoarei” -S

Parte egala bar, club si spatiu de evenimente, prospat renovat si reechipat, va asteaptam saptamanal cu cel mai curat sunet Amplificat. Spatiul este complet remobilat si cu un nou design, excelent pentru miscat sau aruncat picioarele, cu o selectie eclectica de muzica, proiectii si evenimente saptamanale, bere, liquors si bauturi racoritoare.

Pentru detalii si noul groove timisorean urmariti amplif.ro si noua pagina de facebook. Timisoara e Amplificata joi, vineri si sambata de la 21:00 pe strada Vasile Alecsandri nr. 7 (vis-a-vis Piata Unirii)

Amplificat este noul hotspot pentru muzica, arta si cultura alternativa, fie ea urbana, electronica sau live in centrul Timisoarei.

Parte egala bar, club si spatiu de evenimente, prospat renovat si reechipat, va asteaptam saptamanal cu cel mai curat sunet Amplificat. Spatiul este complet remobilat si cu un nou design, excelent pentru miscat sau aruncat picioarele, cu o selectie eclectica de muzica, proiectii si evenimente saptamanale, bere, liquors si bauturi racoritoare.

Pentru detalii si noul groove timisorean urmariti amplif.ro si noua pagina de facebook. Timisoara e Amplificata joi, vineri si sambata de la 21:00 pe strada Vasile Alecsandri nr. 7 (vis-a-vis Piata Unirii)