• facebook

Intrebari Frecvente

Unde e Amplificat?
La ce ora se deschide Amplificat?
Exista garderoba ?
Vreau sa reclam o problema / fac o sugestie cui ma adresez ?
Am pierdut/uitat ceva in club, cum verific daca a fost gasit ?
Se pot rezerva mese ?
Cu ce nu am voie in Amplificat ?
Exista varsta minima de acces ?
Am voie sa fac poze / filmez in club ?
Cum obtin acreditari de presa ?

Pentru alte intrebari scrie la : contact (arond) amplif.ro

Unde e Amplificat?
Str. Vasile Alecsandri nr. 7 vis-a-vis Piata Unirii

La ce ora se deschide Amplificat?
Amplificat este deschis de joi pana sambata de la ora 21:00.

Exista garderoba ?
Amplificat are o garderoba pentru haine cu capacitate limitata. Veniti devreme pentru a prinde loc. Nu raspundem pentru obiectele de valoare lasate la garderoba (in buzunare, genti etc.). Garderoba nu accepta haine fara agatatoare. Nu raspundem pentru obiectele de imbracaminte atasate de haina principala acomodata in garderoba (caciuli, fulare etc.). Nu raspundem pentru mai mult de un obiect de imbracaminte pe fiecare numar al garderobei, plasarea unui numar mai mare de obiecte facandu-se pe propria raspundere !

Vreau sa fac o sugestie / reclam o problema cui ma adresez ?
Apreciem feedback-ul. Asteptam sugestii si propuneri pentru o experienta mai placuta fie legate de spatiu, genuri muzicale, artisti sau eventualele reclamatii legate de club, personalul clubului pe adresa contact (arond) amplif.ro

Am pierdut/uitat ceva in club, cum verific daca a fost gasit ?
Vom pastra obiectele gasite in club precum si hainele uitate la garderoba. Poti sa ne scrii pe adresa de contact : contact (arond) amplif.ro. Pentru raspunsuri mai rapide sau ridicarea obiectelor va asteptam in zilele cu evenimente la locatie intre orele 22:00 si 23:00. Hainele de la garderoba se revendica cu biletul de ordine sau la sfarsitul serii.

Se pot rezerva mese ?
Nu.

Cu ce nu am voie in Amplificat ?
Este interzis accesul cu sticle, obiecte contondente, arme de orice tip, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti. Este de asemenea interzisa introducerea bauturilor alcoolice si non-alcoolice sau a animalelor de companie.

Exista o varsta minima de acces ?
Da. In cadrul evenimentelor nu este permis accesul persoanelor sub 18 ani.

Am voie sa fac poze / filmez in club ?
Fotografierea sau filmarea in club cu mijloace profesionale fara consimtamantul clubului este interzisa. Mijloace profesionale pot fi considerate (dar nu sunt limitate la): orice aparate foto DSLR cu obiective interschimbabile sau camere video profesionale HD. Pentru acreditari de presa sau pentru a nu-ti fi refuzat accesul scrie-ne in avans la contact (arond) amplif.ro

Cum obtin acreditari de presa ?
Acreditarile de presa se ofera doar pentru jurnalistii / fotografii autorizati si doar la evenimentele Amplificat. Poti sa ne scrii pe adresa de contact : contact (arond) amplif.ro. Nu se acorda acreditari la poarta. Materialele obtinute atat poze cat si filmari vor fi publicate doar cu acordul organizatorilor si / sau a Amplificat.

Leave a reply